Iskanje

Tel: 07 620 92 30
GSM: 031 387 187
Natisni ali izvozi:

Brezplačna dostava

PFAFF QUILT EXPRESSION 4.0

PFAFF QUILT EXPRESSION 4.0 (#PFAFFEXPR4.0)

Cena: 1.734,99 €
Zaloga: Preveri
 
 

 

Odkrijte možnosti stroja in doživeli boste novo umetnost šivanja. Iščete nove ustvarjalne ideje, visok šivalni komfort, enostavno upravljanje in napredne tehnologije? Vse vam je ponujeno v modelu PFAFF ® expression 4.0 Oglej...

Podrobnosti

Odkrijte možnosti stroja in doživeli boste novo umetnost šivanja.

Iščete nove ustvarjalne ideje, visok šivalni komfort, enostavno upravljanje in napredne tehnologije? Vse vam je ponujeno v modelu PFAFF ® expression 4.0


Oglejte si edinstveno obliko - Izdelano v Nemčiji.Popolnoma nova generacija šivalnih strojev se predstavlja za vas.Sanje za vse začetnike. Markantna oblika vpliva na videz popolnoma nove generacije šivalnih strojev in prikazuje na prvi pogled, kaj pomeni ime PFAFF ® .

Radodaren.Najdaljši rokavnik in največja šivalna površina so kot nalašč za obdelavo obsežne in velike projekte šivanja.

Svetel in jasen.Popolnoma osvetljen prostor za šivanje in intuitivno jasen grafični displej vam prinese veliko zabave pri šivanju.

Natančnost. Izvirni IDT-sistem zagotavlja nujno enakomerno pomikanje blaga spodaj in zgoraj. Velik izbor 9-mm šivov v čisti obliki šivov, vam bodo spodbudile nove ideje šivanja.

Odkrijte veliko delovno površino - sanje, ne le za quiltanje! Značilen dizajn linije PFAFF ® expressionTM ponuja neverjetno količino prostora - celih 250 mm je na voljo za obdelavo velikih količin materiala.

 

Več funkcij v primerjavi s Pfaff expression 3.0:
• 222 uporabnih in okrasni šivov
• Avtomatski odrez spodnje in zgornje niti
• Dva načina prostoročnega šivanja      
• Avtomatski dvig tačke, ko utavimo iglo v blagu
• Elektronsko zategovanje zg. sukanca
• Elektronski dvig tačke. Tačko dvignemo z enostavno potezo, tako da imamo roke proste.
• 20 predalčkov za spomin vzorcev
• 3 vgrajene vrste pisave

• Senzor spodnje niti 
• Zrcaljenje vzorcev po vzdolžni in prečni sliki
• Vsebuje 1/4" Patchwork nogico

Vključite expression 4.0 in odkrijte različne

Dve veliki lučki vam optimalno osvetljita celotno delovno površino, brez senc. Uporabni in dekorativni šivi ne puste nobene želje neuresničene. Vsak šiv je jasno prikazan na pokrovu stroja. Izbira šivov se vrši direktno preko tipk. Velik osvetljen grafični zaslon prikazuje vse pomembne informacije za šivanje. Vsak šiv je možno optimalno nastaviti. Vsako podrobnost je možno nastaviti po majhnih korakih. Če želite vam stroj na začetku in na koncu šiv zatrdi poplnoma avtomatsko

Odkrijte popolne gumbnice ...

Domači ali modni izdelki - odlično oblikovane gumbnice dajejo piko na i na vaše stvaritve. To zagotavlja edinstvena SENSORMATIC nogica, na katerem koli materialu. Za enakomeren izgled se obe strani gumbnice  šije v isto smer. Tako vsaka gumbnica izgleda profesionalno.

Zabava na poudarku kreativnosti?

Potem se poglobite v fascinanten repertoar PFAFF ®  9 mm šivov. Uporabite 9 mm šive za edinstveno okraševanje izdelkov. Kombinirajte in združujte šive v popolnoma nove kombinacije šivov.

Odkrijte nove razsežnosti prostora ...

Zavese, prti, pregrinjala - zahtevajo veliko veliko prostora pri šivanju. PFAFF ® expressionTM linija se odlikuje po svoji prefinjeni obliki, ki ponuja neverjetno količino prostega gibanja. Desno od igle imate neverjetnih 250 mm prostora za manevriranje. Vstavite vzorec blaga pod nogico - in opazili boste neverjetno količino prostora za debelejše materiale in več plasti. Šivate lahko krožne kose, kot so rokavi ali hlačnice? Z najdaljšim rokavnikom to ni več problem.

Doživite natančnost ...

Za ravne šive je na voljo 37 pozicij igle. Pri ravnem šivu lahko šivate ​​vedno točno tam, kjer želite. Izberite iglo spodaj. Na željo igla ostane v tkanini ko šivanje ustavimo. Nato lahko tkanino enostavno obrnemo in nadaljujemo točno tam kjer smo končali.
Izjemno velika vbodna plošča z ustreznimi oznakami desno in levo od igle nam omogoča lahko vodenje materiala in  odlične šivalne rezultate. Zavaljujoč elektronsko nadzorovani vbodni moči je slika šiva pravilna.

Izkoristite vse ustvarjalne možnosti ...

Repertoar PFAFF ® 9 mm šivov  vabi, da se nameni posebna pozornost do detajlov in zaključkov. Rezultati vas bodo navdušili! Odkrijte vse možnosti z inovativno linijo expressionTM - in vaše želje se uresničijo. Inovativne lastnosti, šivalno udobje in repertoar sodobnih šivov, ki vam bodo navdih za nove ideje.

Pregled funkcij Pfaff expression 4,0:

Velika delovna površina za šivanje. Šivalna površina desno od igle je tako velika, da se najde prostor tudi za šivanje velikih projektov.

Širok izbor najlepših 9 mm šivov. Izbirate lahko med več kot 100 šivi! Ti vključujejo osnovne šive, 9 mm široke okrasne šive, gumbnice, križne in quilt šive.

Inovativna zasnova iz Nemčije. Šivalni stroj, ki poenostavlja šivanje, hkrati pa nudi profesionalne rezultate. Inovativne lastnosti, trajnost in enostavnost uporabe -
PFAFF ® expression 2.0 je kakovosten izdelek, kot bi si želeli.

Dvojna luči. Optimizirano svetli luči osvetljujejo celotno šivalno površino. Brez senc.

Osvetljen grafični zaslon. Vse informacije, so predstavljene v jasni in razumljivi grafični podobi. Najpomembnejši podatki o šivu so predstavljeni.

Prostoročen položaj. Nastavite tačko enostavno v exklusiven prostoročni položaj za lažje quiltanje in prostoročno vezenje, to vam lahko ponudimo samo pri PFAFF ®.


Zunanji gumb za izklop transporta. To omogoča, da transport lahko izklopimo od zunaj. Idealno za prostoročno šivanje vezenin ali krpanje.

Dodatni dvig tačke. Če tačko dvignemo v najvišji položaj, dobimo še več prostora pod tačko za še bolj debele materiale in več plasti.


Pozicioniranje šivov. Če želite poravnati okrasne šive, se lahko celotna zadeva premika v desno ali levo.

Preprosto izbira šivov. Preko tipkovnice direktno izberemo željeni šiv, za hitrejše upravljanje.

 

Samodejno zatrjevanje. Na zahtevo se začetek in / ali konec šiva samodejno zatrdi.

Pozicija igle zgoraj ali v blagu. S preprostim pritiskom na gumb ostane igla v tkanini ali ne, kot želite. Npr. za šivanje aplikacij. Prav tako je možno, da preprosto pritisnete nožni regulator (pedal) za preklop med pozicijami igle zgoraj ali spodaj.

Hitrost šivanja. Prilagodite svojo hitrost šivanja za posebne niti in tehnike šivanja. Ali pa enostavno, kot si želite.

Zrcalna slika. Za še več ustvarjalnih idej.

Jeziki. V meniju nastavitev je na izbiro 14 različnih jezikov.

Gumb za informacije. Preprosto ga pritisnete in na zaslonu se vam pokažejo vse potrebne infornmacije.

37  položajev igle. Variabilne pozicije igle za natančno šivanje. Idealno za quiltanje in šivanje zadrge.

Vgrajeno vdevalo igle. Z vgrajenim vdevalom igle lahko probleme pri vdevanju pozabite za vedno.

Velika vbodna plošča. Oznake na lev in desni od igle za optimalno vodenje blaga.

Enostavna menjava tačk. Zahvaljujoč sistemu za hitri natik tačke, ne potrebujete nobenega orodja ali vijakov.

Navijanje vretenca od zgoraj.

Navijanje vretenca skozi iglo. Brez nepotrebnih motenj- izpeljevanja in vpeljevanja sukanca, lahko vretence enostavno navijete skozi iglo. Ko je vretence polno se navijanje avtomatsko ustavi.

Stalno šivanje nazaj.Tako imate proste roke za vodenje blaga.

Gumbnice Sensormatic. Tako dobimo na vsakem materialu enake perfektne gumbnice.

Elektronsko uravnavana vbodna moč igle. Polna vbodna moč pri vsaki htrosti.

Dva vgrajena nosilca sukancev.  Za šivanje z dvojno iglo ali specijalne tehnike.

Garancija: 24 mesecev

*Predvidena dobava od 10-14 dni (po naročilu)

Sorodni izdelki

PFAFF EXPRESSION 3.2

Odkrijte možnosti stroja in doživeli boste novo umetnost šivanja.Iščete nove ustvarjalne ideje, visok šivalni komfort, enostavno upravljanje in napred...
1.434,99 €

PFAFF QUILT EXPRESSION 4.0

Odkrijte možnosti stroja in doživeli boste novo umetnost šivanja.Iščete nove ustvarjalne ideje, visok šivalni komfort, enostavno upravljanje in napred...
1.734,99 €

PFAFF CREATIVE 5.5 +Vezilni agregat

Izkusite razburljivo interakcijo med svojimi edinstvenimi idejami in sodobno tehnologijo. Creative 5.5 vas bo očaral s podrobnimi vezenjem. Možnosti,
5.849,99 €

šivalni stroj Pfaff Ambition 1.0

Razlika je v detaljih!Doživite novi PFAFF ambition 1.0 in občutite razliko, ki naredi ta šivalni stroj tako izjemen.Prostornost Velik šivalni prostor
899,00 €

PFAFF CREATIVE 3.0+Vezilni agregat

Izzovite svojo domišljijo Vse kar delate je vidno. Briljanten visoko resolucijski ekran pokaže šive, barvo in dejansko velikost vezenine. Zamislite i...
2.999,99 €

PFAFF SELECT 3.2 IDT

Z izbiro Pfaff select 3,2 ste se odločili za dodatne šiviljske prednosti, ki jih milijoni navdušencev po celem svetu podpira: originalni IDT (integrir...
639,00 €